Truls Mörck - Studio 32

Truls Mörck - Studio 32

Jun 23, 17:00

Amatörteaterföreningen Studio 32

Truls Mörck är ett namn som alla bör lägga på minnet – med en gedigen bakgrund som gitarrist i Slowgold och gitarrist, sångare samt låtskrivare i Den Stora Vilan, är han mer redo än någonsin att storsatsa på sin solokarriär. År 2015 gav han ut sitt första soloalbum och strax efter det tog han över som basist i Graveyard. Efter några års väntan är det äntligen dags för soloalbum nummer två ”What A Time To Be Alive”, utgivet av Fetish Records. 

Soundet är inspirerat av 70-talets lugnare rock och Truls har fokuserat mer på texter, refränger och ett samlat sound denna gången. Man kan höra ekon av Harry Nilsson och George Harrison blandas med drömmiga digitala kebobards och en modern, avslappnat psykedelisk produktion. ”Vi har försökt skapa ett mjukt drivande och lättlyssnat sound som på något sätt ändå känns intressant och välgjort. 

Mina texter är nog ganska självupptagna och introspektiva. Det naiva och ärliga jag kan läsa mellan raderna i rockhistoriens enklare lyrik inspirerar mig” säger Truls Mörck. Den andra singeln ”Picking Up Numbers” från den kommande plattan finns ute på alla streamingplattformar nu!

Entré 200:-

Entré öppnar kl 19.00. På scen ca kl 20.00

B.Y.O Bring your own “drinks & snacks”. = Ta med din egen picknickkorg.

Det går även att köpa biljett i entrén på konsertkvällen men då endast via Swish eller kontant

OBS! tidigare köpta biljetter gäller för evenemangetI samarbete med Kulturföreningen Uddevallakassetten, Negatif Film, KulturUngdom, Uddevalla Kommun, Studio 32 och Studiefrämjandet