IMPRO BOOTCAMP

IMPRO BOOTCAMP

Monday, 08:00

Kvartersscenen 2Lång

Ta nästa kliv som improvisatör!


Under fyra hela dagar får du lära dig verktyg och tekniker som hjälper dig att skapa komiska scener som engagerar, förvånar och intresserar dina med improvisatörer och publiken. 


Kursen baseras på den amerikanska improcomedy-gruppen UCBs kurser och boken "The UCB Comedy Improvisation Manual". För att du ska utvecklas så mycket som möjligt kommer du varje dag att få hemuppgifter. I slutet kommer du att ha fått ett häfte som sammanfattar vilka verktyg och tekniker vi har gått igenom. Kursen avslutas med ett uppspel för publik.


För att få gå kursen måste du minst ha genomfört nybörjare- och fortsättningsnivå hos Improverket, eller motsvarande.Kursledare: Hjalmar Hardestam

Hjalmar är kursledare på Improverket. Han är f.d. kurs- och ensembleansvarig för Karlstads Improvisationsteater Dramaverket och spelar flera föreställningar i veckan med sina olika grupper Blink, Arsenik och Primalimpro.

Dag: Mån-tors 27-30 juni
Tid: 10:00 - 16:00
Var: Kvartersscenen 2Lång, Andra Långgatan 30
Max antal: 10 st.Tillgänglighet
Kvartersscenen 2Lång ligger på markplan. Det finns inga trösklar i den publika miljön. För den som använder i rullstol finns anpassad toalett.

Improviation Impro Komedi